DEN NORSKE KLUBBEN COSTA BLANCA
Besøksadresse: Avenida de la Constitución 30, Alfas del Pi
Postadresse: Apartado Correos 34, 03580 Alfas del Pi
Tlf 965 888 186 (hverdager mellom 10.00 og 14.00) - epost: info@dnkcb.com
Den Norske Klubben er nå på Facebook! Klikk her
 
Kunstgruppen 93
Nyhetsbrev fra Kunstgruppen, oktober 2019
Kjære medlemmer og andre interesserte!
I skrivende stund har vi hatt høstens første vernissasje med Anne Beth Mauland og hennes fargerike akvareller 3. oktober. Samme dag hadde vi medlemsmøte med foredrag om Johannes Vermeer (nederlansk kunstner) ved Steinar Risnes. Foredraget var meget interessant og vi fikk en analyse av hans arbeider satt i kontekst i sin tid og med samtidskunstnere.

I denne uken, onsdag 9.oktober starter akvarell kurs med Anne Beth Mauland som lærer. Kurset ble fulltegnet i løpet av kort tid. Det var ikke alle som fikk plass dessverre. Men det blir muligens et nytt kurs senere.
Påmelding til kreativt workshop med Mirtya Huizzi 20+22.november, til sammen 8 timer pågår. Få ledige plasser. Her skal det lekes med maling, blekk, collage andre artistiske uttrykk og vi skal lage en kunstnerbok. Prisen for workshop er 120 Euro, alt materiale inkludert. Minimum 5 deltagere, Maximum 10. Interesserte kan ta kontakt: ms-aschi@online.no.
Les mer om Mirtya Huizzi her og her
Våre neste vernissasjer er 31.oktober kl 13 med Inger Marie Andresen og Tor Lunde og 28.november kl 13 med minneutstilling Bjørg Solum.
Medlemsmøte 31.oktober kl 13.30 med informasjon til de som ønsker å stille ut i Casa de Cultura i uke 8+9 i 2020.
Til informasjon så arbeider vi også med å få til et atelierbesøk og en sosial sammenkomst.
Vel møtt
Margrit Aschim, leder i kunstgruppen
Månedens Bilde: klikk her.
Hvem, hva hvor i kunstgruppen?
Historikk: Kunstgruppen ble stiftet som en frittstående gruppe i 1993. Siden 2005 har kunstgruppen vært tilknyttet DnkCB og «Veggen», en utstillingsvegg, ble etablert. I 2018 ble 25 års jubileet markert med en festmiddag.
Hvem kan bli medlem? Alle klubbmedlemmer med interesse for kunst og kunsthåndverk, utøvende kunstnere og hobbykunstnere. Medlemskontingent er Euro 10 per kalenderår.
Våre aktiviteter: Kunstgruppen har faste «månedlige» utstillinger i klubben, til sammen 7 i løpet av et kalenderår. Utstillingene åpnes med en «vernissasje» den siste torsdag i måneden før utstillingen skal finne sted.
Annet hvert år har kunstgruppen en 14 dagers utstilling i Casa de Cultura i Alfaz del Pi, hvor våre medlemmer kan stille ut.
Medlemsmøter holdes som regel en gang i måneden, vanligvis samme dag som vernissasje. Medlemsmøtene kan ha ulik innhold, informasjon, foredrag, diskusjon eller miniworkshop. Medlemmene kan også ta med et bilde eller annet arbeid og legge det frem til kollokviet.
Kunstgruppen arrangerer også kurs, workshop, atelierbesøk, «mal med oss» inne og ute, turer og sosiale sammenkomster.
Kunstgruppen ønsker nye medlemmer velkommen. Ta kontakt med klubbsekretæren for innmelding.
Mailadresse: kunstgruppen93@gmail.com